Tomislav – Turbina 6:1

Tomislav – Turbina 6:1

 

HNK“TOMISLAV“ – FK“TURBINA“   6:1

Tomislav je u subotu ostvario treću pobjedu u nizu, ovaj put je teško poražena Turbina iz Jablanice. Bolja igra Tomislava rezultirala je pogotkom  Ivana Bagarića već u 4.minuti ,zatim Mario Šimić postiže pogodak za 2.0 u 20.min. U drugom dijelu slijedi golijada Zvonimira Tirića koji je nakon ulaska s klupe pogađao čak tri puta, u listu strijelaca upisao se i Josip kovačević u 68.minuti. Gosti su jedini pogodak postigli nakon loše reakcije našeg vratara,nakon čega je Marko Škorić pokušavajući spasiti siguran pogodak nesretno pospremio loptu  u našu mrežu.Tomislav je trenutno  treći na tablici,zaostatak za vodećim dvojcem je tri boda. Sada slijedi teško gostovanje kod HNK”SLOGA” Uskoplje koja se igra  u nedjelju 08.10.2017. sa početkom u 15:00 sati.

 

HNK”TOMISLAV”: Vukadin,Brzović A.,Sladoja A.,Škorić,Kovačević,Šteko(Tirić 64.) ,Bagarić J.(Žilić 74.),Stipić(Sladoja S. 72.),Šimić,Bagarić I.,

Trener: Mato  Bandić

FK”TURBINA”:Husrep,Đuliman,Arfadžan(Ćosić 46.),Ovnović,Vejzović(Šašić 82.),Šćuk,Burić,Keskin,Pračić,Zukić(Mešukić 64.),Fejzić.

Trener: Mirsad Hajdarović

Dalibor Musić/HNK Tomislav