TOMISLAV – GRUDE 3:2

TOMISLAV – GRUDE 3:2

Tomislav u zadnji šest kola bez poraza, u prošlom kolu koje smo gostovali u Čitliku bilo je 0:0,a u subotu je Tomislav na domaćem terenu porazio ekipu Gruda. Prvo poluvrijeme usprkos boljoj igri primamo pogodak u 15.minuti ,nakon čega slijedi opsada protivničke polovice ,ali bez konkretnih prilika za postići pogodak. Drugo poluvrijeme donosi bolju igru koju Mario Šimić pretvara u njegov prvi pogodak, ne dugo zatim Mario postiže svoj drugi pogodak nakon odlično izvedenog slobodnog udarca. Treći pogodak postiže Marko Škorić nakon gužve u protivničkom šesnaestercu. U zadnjim minutama susreta dosuđen je jedanaesterac za goste,koji smanjuju rezultat na konačnih 3:2. U 13.kolu Tomislav ide u goste ekipi HNK”NEUM” koja je na rasporedu u nedjelju 29.10.2017.

Na subotnjoj utakmici glasno navijanje i odličnu atmosferu na tribinama osigurala je  navijačka skupina  ČAK BOYSI ,koji su ponovno na tribinama Gradskog stadiona u Tomislavgradu.

HNK”TOMISLAV”: Vukadin,Škorić,Kukavica,Zrinušić,Tirić,Sladoja S.(Bagarić I. 77.),Brzović A.,Ćurić(Bandić 56.),Šimić,Šteko(Stipić 56.)

Trener : Mato Bandić

HNK”GRUDE”: Bilić,LJubić,Boban(Šimić 46.),Ančić,Mikulić(Zorić 87.),Ivanković,Ančić A.,Petrović,Pandžić,Braćić(Palac 58.),Miloš.

Trener:Mario Knezović

Dalibor Musić/HNK Tomislav

 

Attachment