Vijesti

U srijedu ponovno gostuje HNK Stolac.

Zbog ubrzanog tempa igranja Druge lige FBiH, ritmom srijeda-nedjelja, nakon gostovanja u Grudama, seniorski sastav Tomislava već u srijedu 23. svibnja dočekuje ekipu HNK Stolac.

Limači odigrali tri utakmice.

Na umjetnoj travi pomoćnog stadiona HŠK Zrinjski u Mostaru, limači HNK Tomislava u nedjelju 20. svibnja odigrali su tri natjecateljske utakmice u okviru !hej lige.

Limači djelomično uspješni.

Limači HNK Tomislava, u nedjelju 13. svibnja, u Mostaru su odigrali dvije utakmice !hej U-11 lige. U prvom susretu nadigrali su ekipu Veleža rezultatom 3:0, dok su u drugoj utakmici pretrpjeli minimalni poraz od NK Adonaja 2:1.

Seniori dočekuju Slogu iz Uskoplja.

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice 25. kola Druge lige FBiH, u okviru kojeg nogometaši HNK Tomislava, u subotu 12. svibnja, igraju protiv HNK Sloge iz Uskoplja. Prvenstveni dvoboj Tomislav-Sloga počinje u 17 sati na gradskom stadionu u Tomislavgradu.

HNK Tomislav u Konjicu.

Seniorska momčad Tomislava, u okviru 24. kola Druge lige FBiH-grupe Jug, u subotu 5. svibnja igra protiv ekipe FK Igman. Prvenstveni dvoboj FK Igman-HNK Tomislav počinje u 17 sati na gradskom stadionu u Konjicu.