RUDAR - TOMISLAV 3:1

RUDAR - TOMISLAV  3:1

Jučer je Tomislav poražen u 1. kolu Kupa FBIH od ekipe FK"RUDAR" iz Han Bile rezultatom 3:1.Naime ,trener Bandić je odmarao par standardnih igrača za derbi sa Klisom koji se igra u nedjelju. Unatoč "šarolikom" sastavu momci su dobro ušli u utakmicu,ali ubrzo domaćin iskorištava neiskustvo zadnje linije koja je prvi put igrala u ovoj postavi, te postiže dva brzinska pogotka. Josip ivić smanjuje nakon "ukradene" lopte na 2:1,sa ovim rezultatom se odlazi na odmor. U drugom dijelu ostajemo sa igračem manje nakon što je Ivan Šekelja dobio drugi žuti karton te morao napustiti teren. Unatoč igraču manje imali smo par izglednih prilika ali nismo uspjeli postići pogodak.Domaćin je iskoristio prednost igrača više te postigao i treći pogodak za konačnih 3:1. 

SASTAV:

HNK"TOMISLAV"

Bagarić V.,Ćurčić,Zrinušić,Perić,(63.Ledušić),Šekelja,Hadrović,Bagarić S.,Kovačević,Banović,Križanac M.,(74.Bandić J.),Ivić(55.Šiško)

Trener: Mato Bandić

FK"RUDAR"

Palalić,Brkić,Bajramović,Hasičić,Torlak,Torlak E.,Fajkić(44. Kadrić),Hodžić,Karahodža(82.Kasumović),Petak(84.Keško),Dautović.

Trener :

Islam Torlak