GRUDE - TOMISLAV 0:2

GRUDE - TOMISLAV 0:2

U 17.kolu 2.lige FBIH , grupa jug Tomislav je gostovao kod ekipe Gruda. Nakon poraza od Ljubuškog u redove Tomislava vratilo se par ozljeđenih igrača koji su budili nadu u pozitivan rezultat u ovom susretu. Prvo poluvrijeme Tomislav je bolja ekipa na terenu ,ali bez izglednih prilika za postić pogodak osim vratnice povratnika Branimira Šiške,većina udaraca je bila bezopasna za protivnika. U drugom poluvremenu nastavak dobre igre koja donosi pogodak.Naime,Branimir Šiško odličnim prodorom po desnoj strani centrira loptu koju Stipan Križanac glavom  posprema u protivničku mrežu.Igrala se 56.minuta,u 67.minuti Josip Bandić ulazi u igru a dvije minute kasnije postiže pogodak za  0:2. Do kraja susreta nije bilo promjena rezultata. Tomislav sa vrlo važna tri boda dočekuje Hnk Neum koji dolazi  u subotu 10.04.2021. Utakmica je na rasporedu u 16:30 sati.

SASTAVI:

HNK"GRUDE"

BRAĆIĆ,MILOŠ(61.BRAĆIĆ),BOBAN,LOGARA,ŠIMIĆ,ČULJAK(73.ANČIĆ),PANDŽIĆ(61.ANČIĆ),MIKULIĆ(88.ĆORLUKA),MLINAREVIĆ(88.MLINAREVIĆ ANTE),LEKO,IVANKOVIĆ

TRENER:ZORAN BUBALO

HNK"TOMISLAV"

ČAMBER,GALIĆ(67.BANDIĆ),PIŠKOVIĆ,KOVAČEVIĆ,PETROVIĆ,STIPIĆ(67.KRIŽANAC M.),KRIŽANAC S.(75.MARINČIĆ),ŠIŠKO,GRGIĆ,MADUNIĆ(75.ĆURČIĆ),KUKAVICA(80. LETICA).

TRENER: GORAN DRMIĆ