Rezime za 2019.godinu

Rezime za 2019.godinu

Hnk Tomislav iz godine u godinu napreduje kako u sportskom tako i u infrastrukturnom dijelu.

Krenut ćemo sa sportskim dijelom:

Kategorija limači i cicibani ove kategoriju vode četiri trenera: Ivan Jurčević prof. TZK , Dalibor Musić prof. TZK , Stojan Sladoja mag.Kineziologije i Goran Drmić  UEFA"B" licenca. Djeca nemaju službeno natjecanje,ali redovito nastupaju na turnirima gdje ostvaruju zapažene rezultate.

Kategorija početnici ovu kategoriju vode dva trenera : Bonislav Perković UEFA"B" licenca i Dalibor Musić prof. TZK.

Natječu se u MŽNL koja broji 12 klubova,na kraju polusezone zauzeli su 2. mjesto.Imamo dosta talentirane djece koju  prate stručnjaci  Hnk Hajduk Split.

Kategorija pioniri ovu kategoriju vodi Stojan Sladoja mag.Kineziologije.

Natječu se u MŽNL koja broji 12 klubova,na kraju polusezone zauzeli su 3. mjesto.Imamo dosta talentirane djece i u ovoj kategoriji koju također prate  stručnjaci iz Hnk Hajduk Split.Najbolji strijelac prošle sezone je Frane Prljević a u ovoj polusezoni dijeli drugo mjesto sa suigračem Ivanom Perićem.

Kategorija kadeti ovu kategoriju vodi Josip Kovačević UEFA"A" licenca.

Natječu se u Omladinskoj ligi BIH grupa jug koja broji 11 klubova,na kraju polusezone zauzeli su 2. mjesto. I u ovoj kategoriji imamo par talentiranih igrača koji su pod stručnim nadzorom naših trenera ,ali i trenera Hajduka.

Kategorija juniori ovu kategoriju vodi Ivica Sušilović UEFA"B" licenca

Natječu se u Omladinskoj ligi BIH grupa jug koja broji 11 klubova,na kraju polusezone zauzeli su 1. mjesto.Po mnogima glavni favorit  za osvajanje 1.mjesta Omladinske lige jug za juniore , dečki su pokazali karakter i zajedništvo na čelu sa trenerom Ivicom Sušilovićem.

I u ovoj kategoriji imamo par talentiranih igrača koji su pod stručnim nadzorom naših trenera. Najbolji strijelac prošle sezone ali i ove polusezone je naš Branimir Šiško.

Kategorija seniori ovu kategoriju vodi Mato Bandić  UEFA"B" licenca

Natječu se u 2.ligi FBIH grupa jug koja broji 15 klubova ,na kraju polusezone zauzeli su 6.mjesto.

Prva ekipa Tomislava može puno više,zaslužuje više,ali uz red ,rad i disciplinu doći će i ona potrebna sreća koja nas nije baš pratila kroz ovu polusezonu.

Pored navedenih trenera imamo i trenera naših vratara Dragu Leticu koji je zadužen za sve selekcije vratara i Gorana Drmića  koji vodi individualne treninge sa najtalentiranijom djecom.

Svi treneri našeg kluba redovito sudjeluju na edukacijskim seminarima koje organizira Ns BIH kao i  Hnk Hajduk Split.

INFRASTRUKTURA:

Duži niz godina Hnk Tomislav izdvaja određena sredstva za realizaciju projekta izgradnje i uređenja  kompleksa  Gradskog stadiona u Tomislavgradu. Ove godine se krenulo sa rekonstrukcijom vodovodne mreže oko igrališta,te izgradnjom velikog terena sa umjetnom tavom. Ovaj projek se realizira uz pomoć UEFE preko  NS BIH i lokalne zajednice (Općine Tomislavgrad). Vrijedan projekt koji će omogućiti još kvalitetniji rad sa mladima,te organizaciju raznih sportskih događanja.

Čestitka !

Sretan Božić i sve najbolje u Novoj 2020.godini želi vam Uprava HNK Tomislav Tomislavgrad !

Rezime za 2019.godinu